A rák gyógyítható!

A minap a következő levél érkezett a postámmal. Mivel egyetértek vele, közlöm:

Emberek!

Ébresztő!!!!

Gyógyítható a rák!!! Mindig is gyógyítható volt!

Az immunrendszer gyors tuningolásával,
macskakarom és más gyógynövényekkel,
vitaminokkal,
vörös szőlő maggal,
más antioxidánsokkal,

kezdeti stádiumban tökéletesen
GYÓGYÍTHATÓ A RÁK!

Megelőzésre, az immunrendszer erősítésére törekedjetek!!!

Első legyen a méregtelenítés, béltisztítás, és a savtalanítás!!!

Néhány tipp: jól felszívódó cink, kalcium, szelén, fagyöngy, vérehulló fecskefű+körömvirág, gyermekláncfű, tengeri algák, citrom, ginko-biloba, máriatövis mag, a fent említett macskakarom, vörös szőlő magja, töményen, stb.

Minden féle-fajta és színű zöldség,gyümölcs fogyasztása korlátlan mennyiségben!

A hús, és a stressz savasít! A zöldségek, gyümölcsök, a nevetés, lúgosít!

A lelki okokat is figyelembe kell venni, mint pl.: szeretet, önszeretet fontossága, kimászni az érzelmi traumából,

akarni megoldani a problémát, és erősen hinni a gyógyulásban!!!

Egyéb terápiák minden betegség ellen:

- Pozitív gondolkodás, derű, vidámság.
- Légzésterápia
- Reflexzóna masszázs,
- mozgás...
...és még sok más! Lehet választani a gyógymódok között!

Tehát van megoldás, csak jó helyen kell keresni!!!

És ez minden betegségre vonatkozik!

Akik rajtam kívül fentiekkel egyetértenek:
Bükkszentkereszt Gyuribácsi (a füves ember),
és Dr. Dávid Tamás professzor (Magyarok Háza, Lébény)

Fenti cikket kiegészíteném azzal, hogy kezdeti stádiumban sebészi úton is gyógyítható a rák.
A rákbetegeket arra kérem, maradjanak a hagyományos gyógymódoknál, a természetgyógyászati kezeléseket csak KIEGÉSZÍTŐ kezelésként alkalmazzák!
És... ha valami gyanúsat észleltek, azonnal forduljatok szakemberhez.
A rák ugyanis egyrészt megelőzhető, másrészt - hangsúlyozom - KEZDETI STÁDIUMBAN - gyógyítható, ezt a fenti cikk is írja, és az orvostudomány is jól tudja.
Ha a daganat észrevétlenül fejlődik és beszűri a környező szöveteket, ha már a véráramba és nyirokutakba is bekerül, az esélyek nagy mértékben romlanak bármiféle kezelést alkalmazunk, legyen az orvosi, vagy alternatív.
Ám a REMÉNYT nem szabad feladni!
Tények:
A nagy dózisú, 8-10gramm (nem elírás, 8000-10000mg) C vitamin, valamint a bioflavonoidok erős antioxidáns hatásuk miatt, valamint a flavonoidok DNS regeneráló hatásuk miatt is segítik a szervezet öngyógyító mechanizmusait, ezért érdemes szedni őket. Méregdrágán lehet kapni ilyen készítményt, de a természetes úton elfogyasztott nyers zöldségek, gyümölcsök alighanem ugyanennyit érnek. Az echinacea (kasvirág) alkoholos kivonata (tinktura) szintén az immunrendszert erősíti.
A rák valóban az immunrendszer betegsége, senki sem tudja másként megmagyarázni, hogy ha a szervezetünk élete folyamán legalább 50-60 alkalommal találkozik a rákkal, miért pont akkor csap le, amikor. A szervezet, ha az immunrendszer ép, visszaveri a rákos sejtek támadását, idegenként ismerve fel és elpusztítva ezeket a sejteket. Aztán egyszer csak alul marad.

Egyetek C vitamint, sokat, főként gyümölcs-zöldség formájában!
Mozogjatok!
Nevessetek!
Legyetek boldogok!

NeMo

2 megjegyzés:

Blogger írta...

Szia!

igen, gyógyítható de Te is hozzátetted: "HA" - nem is egyszer!

Éppen most beszéltem egy fiatal, (31) éves barátommal, akinél évekkel ezelőtt diagnosztizálták, majd meggyógyították (!) és egy évig teljesen rendben volt. Aztán "hirtelen" megint előjöttek - máshol! - tünetek. Ma már ott tart, hogy mindenféle kezelés (értsd: alternatív is!!) ellenére napról-napra rosszabb az állapota. Orvosi szempontból gyógyíthatatlan rákja van.
Kiegészíteném a fentieket még azzal, hogy OK (értsd: okozó) keresés/megtalálás nélkül nincs gyógyulás! Amíg a tényleges (!) kiváltó, pszihés ok elő nem kerül a tudat alatti mély bugyrából, addig csak átmeneti javulás érhető el.

Kívánom mindenkinek, aki beteg vagy beteg volt,hogy legyen egészséges, adjon magának lehetőséget a meditálásra, töprengésre, s aki beteg tegye ezt nagy prioritással, azonnal!
Szeretettel: Tibor
(érintett)

NeMo írta...

A KORAI rák bizonyosan gyógyítható, és maga a betegség MEGELŐZHETŐ. Ezt hangsúlyoztam is. Fontos, hogy törődjünk magunkkal, fontos, hogy a figyelmeztető jeleket komolyan vegyük és orvoshoz forduljunk, fontos, hogy pozitív életszemlélettel éljünk. Sajnos a későn elkezdett gyógyítás, vagy a beteg rejtett, tudat alatti okai még mindig nem állnak a gyógyítás középpontjában. kevés a holisztikus szemléletű kolléga, kevés az igazi, nagybetűs Gyógyító. Ki csak a sebészkést ismeri, ki csak az onkológiai kezelést, ám mindkét szakmára jellemző, hogy képviselői az embert, annak lelki bajait nemhogy nem veszik figyelembe, de nem is érdekli őket. Csakis a beteg tehet nagy dolgokat saját érdekében, és bizony előfordulnak "csodás" gyógyulások. A csodák azonban nem csodák, ha jobban utána járunk. Mindössze az emberi elme olyan mélységeit használják, amit mi a mindennapokban nem szoktunk. Ezért hát azt üzenem minden betegnek: NE ADD FEL!
NM

  © Holisztikus blog 2010-2012

Vissza a lap TETEJÉRE